Logo

Εισαγγελική έρευνα για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό - Εντοπίστηκαν οι δράστες; [βίντεο+φωτο]



 
 

Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας για το πρωτοφανές περιστατικό του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του Μετρό από δύο νεαρούς, επειδή τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα για την προστασία από τον κορονοϊό.

Οι αστυνομικοί από την εξέταση των καμερών ασφαλείας έχουν καθαρή εικόνα για τα πρόσωπα των δραστών και εξετάζουν τις κινήσεις τους με το Μετρό μετά την επίθεση εναντίον του σταθμάρχη.

Καταθέτοντας στους αστυνομικούς το θύμα ανέφερε ότι οι δράστες ήταν περίπου 17 έως 23 ετών και μιλούσαν καλά την ελληνική γλώσσα.

Όταν τους έκανε παρατήρηση να φορέσουν τη μάσκα μέσα στο βαγόνι του Μετρό εκείνοι άρχισαν να τον βρίζουν και όταν αποβιβάστηκε στον σταθμό της Ομόνοιας τον ακολούθησαν και τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο την Πέμπτη το μεσημέρι, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες οι οποίοι φέρεται να είναι ανήλικοι Αλγερινής καταγωγής. Οι πληροφορίες ωστόσο δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-1-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά