Logo

Παρατείνεται η κράτηση της 33χρονης που ασέλγησε και έδωσε κοκαΐνη σε 10χρονη [βίντεο]



 
 

Καταπέλτης είναι το βούλευμα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με το οποίο παρατείνεται για 6 μήνες η προσωρινή κράτηση της 33χρονης που κατηγορείται ότι τον Ιούνιο του 2020 άρπαξε, έδωσε ναρκωτικά, βίασε με “ερωτικό βοήθημα” και φωτογράφισε 10χρονο κορίτσι.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το βούλευμα η κατηγορούμενη προφασιζόμενη ότι κάτι είχε συμβεί στη μητέρα του κοριτσιού, την άρπαξε και αφού επιβιβάστηκαν σε ταξί, την οδήγησε στο σπίτι της στην Καλαμαριά. Εκεί, σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει και η κατηγορούμενη, της έδωσε ένα ρόφημα, στο οποίο είχε ρίξει βενζοδιαζεπίνες και κοκαΐνη με αποτέλεσμα να της προκαλέσει καταστολή.

Στη συνέχεια η κατηγορούμενη αφαίρεσε τα ρούχα της ανήλικης, την έλουσε και έριξε λάδι στο σώμα της, στη συνέχεια της φόρεσε τα δικά της ρούχα και την έβαψε με μακιγιάζ στα χείλη και στα μάτια και άρχισε να την φωτογραφίζει με τρόπο ώστε, να προκαλείται γενετήσια διέγερση».

Όπως μάλιστα προκύπτει από την τοξικολογική εξέταση στο αίμα και τα ούρα της 10χρονης ανιχνεύθηκε κοκαΐνη, ενώ κατά την την ανάλυση DNA σε ερωτικό βοήθημα βρέθηκε ο γενετικός τύπος τόσο του θύματος όσο και της κατηγορούμενης.

Σε βάρος της 33χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες, γενετήσια πράξη με ανήλικο παθόντα κάτω των 12 ετών, πορνογραφία ανηλίκου, και διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με την μορφή της ανάμειξης σε ποτό προκειμένου να εισαχθεί σε ανθρώπινο οργανισμό.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-1-2021 από directNEWS.gr

 

 


Τελευταία Δικαστικά