Logo

Προφυλακίστηκε ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας [φωτο]



 
 

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται ότι είχε βιάσει αθλήτριά του όταν εκείνη ήταν 11 χρονών.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην πολύωρη απολογία του ο 38χρονος προπονητής ισχυρίστηκε ότι όταν ξεκίνησε τη σχέση του με τη αθλήτρια εκείνη ήταν 13 χρονών και όχι 11, ήταν ερωτευμένος μαζί της και όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ακόμα και σήμερα θέλει να την παντρευτεί.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του υποστήριξε: «Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη “βιασμός”, γιατί βιασμός εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν θα μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε».

Η 21χρονη σήμερα αθλήρια φέρεται να διαψεύδει τα όσα υποστηρίζει ο κατηγορούμενος περί «συναίνεσης» και ισχυρίζεται ότι δεχόταν απειλές κατά της ζωής της αλλά και της οικογένειας της από τον προπονητή ο οποίος, όπως υποστηρίζει, επιχείρησε να την εμποδίσει με αυτό τον τρόπο να αποκαλύψει τα όσα έζησε. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-1-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά