Logo

Ιωάννινα: Μητέρα χτύπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών βρέφος της



 
 

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Ιωαννίνων σε βάρος 26χρονη γυναίκας από την Αιθιοπία, η οποία φέρεται να χτύπησε μέχρι θανάτου, το 6 μηνών βρέφος της μέχρι θανάτου.

Το τραγικό περιστατικό έγινε την περασμένη Τετάρτη και μάλιστα η 26χρονη συνόδεψε με το ΕΚΑΒ το βρέφος στο νοσοκομείο της πόλης, όπου εκεί επιχείρησε να πηδήσει από το παράθυρο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική.

Όπως προέκυψε ωστόσο από την ιατροδικαστική έκθεση το βρέφος έφερε «βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κακώσεις θώρακος και κοιλίας» με αποτέλεσμα η 26χρονη να συλληφθεί.

Εξεταζόμενοι από τους αστυνομικούς υποστήριξε ότι επειδή το βρέφος της έκλαιγε προσπάθησε να το ηρεμήσει το ταρακούνησε έντονα και προφανώς χωρίς να το αντιληφθεί λόγω της ταραχής της το χτύπησε στο πάτωμα!

Ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κατάθεση της συγκατοίκου της Αφρικανής μητέρας, επίσης υπηκόου Καμερούν, η οποία όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ. ΑΣ είπε ότι «την άκουσε να φωνάζει στο μωρό της, μπαίνοντας δε στο δωμάτιο αυτής είδε το βρέφος να βρίσκεται πάνω σε χαλί στο πάτωμα και να κλαίει ενώ η μητέρα του, βρισκόταν πάνω του και το ανατάρασσε, χτυπώντας το με δύναμη στο πάτωμα».

Η 26χρονη κρατείται και θα απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-2-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά