Logo

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στον εισαγγελέα για τις καταγγελίες που έχουν υποβληθεί στο ΣΕΗ περί σεξουαλικής βίας



 
 

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας. πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κώστα Σπυρόπουλου, προκειμένου  να καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο έρευνας για καταγγελόμενα περιστατικά σεξουαλικής βίας στο θέατρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελικός λειτουργός θα ζητήσει από τον πρόεδρο του ΣΕΗ να του προσκομίσει καταγγελίες για  σοβαρές πράξεις σεξουαλικής βίας που έχουν υποβληθεί στο πλαίσο του πειθαρχικού ελέγχου  που διεξάγει το Σωματείο. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ΄ότι ο εισαγγελέας θα ζητήσει να προσκομιστούν και καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο πειθαρχικό του ΣΕΗ και αφορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και άλλους ηθοποιούς, προκειμένου να αξιοποιηθούν και στο πλαίσιο της διεξαγώμενης ποινικής έρευνας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης που κρατείται στη ΓΑΔΑ έχει λάβει προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης. στη 19η τακτική ανακρίτρια. Μετά την απολογία του, η ανακρίτρια θα αποφανθεί, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα,  αν θα προφυλακιστεί ή όχι  ο κατηγορούμενος. 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-2-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά