Logo

Μενίδι: Δύο αδέλφια μέθυσαν και βίασαν δύο ανήλικα κορίτσια



 
 

;Ένας 24χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του σε ανακριτή για την κατηγορία του βιασμού, με θύματα δύο ανήλικα κορίτσια στο Μενίδι, πράξη που φέρεται να τελέστηκε στις 3 Μαρτίου.

Συγκατηγορούμενός του είναι ο 19χρονος αδελφός του ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με την κατηγορία και τις μαρτυρίες των δύο θυμάτων, οι δύο ανήλικες ηλικίας 15 ετών και 16 ετών, που είναι ξαδέρφες, φαίνεται πως γνώριζαν τους δύο νεαρούς Έλληνες, οι οποίες στις 3 Μαρτίου τις προσέγγισαν στην πλατεία Μενιδίου και τους πρόσφεραν ποτό. 

Οι δύο νεαροί φέρονται πως αφού κατάφεραν να μεθύσουν τις δύο ανήλικες  τις πήγαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής για να κάνουν πράξη τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται ότι βίασαν το ένα κορίτσι και ασέλγησαν στο άλλο. Ο ένας  από τα αδέρφια βίασε το 15χρονο κορίτσι στο μπάνιο του δωματίου, ενώ ο αδερφός του ασέλγησε στη 16χρονη.

Οι κοπέλες όταν επέστρεψαν σε άσχημη κατάσταση στα σπίτια τους αποκάλυψαν τα όσα βίωσαν στους γονείς τους. 

Οι γονείς ειδοποίησαν την αστυνομία  και μετέφεραν τα θύματα στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί διαπιστώθηκε πως τα κορίτσια είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, με τη 15χρονη να φέρει κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Τα κορίτσια περιέγραψαν στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανηλίκων τους δράστες., ι οποίοι εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν  Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως για την υπόθεση αναζητείται και ένα τρίτο άτομο. 

Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε εμπλακεί και σε ληστείες και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων να παρουσιάζεται στο τμήμα της περιοχής του μία φορά τον μήνα.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-3-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά