Logo

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέος και 22χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του αστυνομικού



 
 

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του την Κυριακή  ο 22χρονος κατηγορούμενος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του αστυνομικού στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Άλλοι δύο κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν την Κυριακή αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο  22χρονος απολογούμενος αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην άγρια επίθεση εναντίον του αστυνομικού.

Μετά την απόφαση για προφυλάκιση του 22χρονου  πλέον οι κριθέντες προσωρινά κρατούμενοι για την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ ανέρχονται στους τρεις. 

Συγκεκριμένα το Σάββατο απολογήθηκαν και κρίθηκαν προφυλακιστέοι για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ο 30χρονος που φέρεται να προκάλεσε την πτώση του αστυνομικού καθώς και ακόμη ένας 23χρονος, ενώ ελεύθερος αφέθηκε ο 22χρονος στον οποίο αρχικά είχε  απαγγελθεί κατηγορία για την επίθεση στον αστυνομικό,  πλην όμως δεν συντάχθηκε κατηγορητήριο από την ανακρίτρια σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Από το πρωί της Κυριακής εκτός από τον 22χρονο απολογήθηκαν και άλλοι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, οι οποίοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-3-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά