Logo

Συνελήφθη ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» που κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα



 
 

Για τρία αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος και ένα σε βαθμό πλημμελήματος διώκεται ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά δύο ανήλικα.

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χάιδω Ζούγρη ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. Επιπλέον ο κατηγορούμενος διώκεται και για το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης ο τραυματιοφορέας συνελήφθη στο σπίτι του και κρατείται ωσότου απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η υπόθεση φέρεται να «ακουμπά» και τη διοίκηση του νοσοκομείου, αφού σύμφωνα με καταγγελίες κάλεσε την αστυνομία για την άμεση σύλληψη του δράστη παρά τις μαρτυρίες γιατρών που έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον εργαζόμενο να ενεργεί σεξουαλικές πράξεις κατά την εξέταση εξάχρονου ασθενή. Έτσι θύμα του τραυματιοφορέα έπεσε και δεύτερο παιδάκι, 8 ετών, περιστατικό που κατήγγειλαν πάλι γιατροί που τον έπιασαν επ' αυτοφώρω να ενεργεί σεξουαλικές πράξεις κατά την εξέταση ασθενή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-3-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά