Logo

Στον εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης ως ύποπτος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού



 
 

Ο εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος, καλεί  την επόμενη Παρασκευή με την ιδιότητα του υπόπτου τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός καλείται στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης  για να παράσχει εξηγήσεις (ανωμοτί κατάθεση) ως ύποπτος για βιασμό και για δύο απόπειρες βιασμού. 

Κατά την προκαταρκτική εξέταση εξετάσθηκαν οι καταγγέλλουσες καθώς κα μάρτυρες που αυτές υπέδειξαν προς επίρρωση των ισχυρισμών τους σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. 

 Η πράξη του βιασμού φέρεται τα  τελέστηκε το 2008 μέσα στο  θέατρο «ΗΒΗ», όπου πήγε η παθούσα και τότε νεαρή ηθοποιός προκειμένου να μιλήσουν για δουλειά.. Όμως, όπως υποστήριξε η παθούσα, ο ηθοποιός της επιτέθηκε και την κακοποίησε σεξουαλικά. 

Η πρώτη απόπειρα βιασμού που διερευνήθηκε κατά την εισαγγελική έρευνα  φέρεται να έλαβε χώρα το  2010 στο καμαρίνι του ηθοποιού στο θέατρο «Μουσούρη».Το ραντεβού της παθούσας και σε αυτή την περίπτωση αφορούσε μία ενδεχόμενη συνεργασία. Όταν όμως η κοπέλα μπήκε στο καμαρίνι του εκείνος, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, της επιτέθηκε.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με την παθούσα, την ακινητοποίησε στον  καναπέ με μπουνιές και κλωτσιές καθώς εκείνη  αντιστεκόταν με όλες της τις δυνάμεις. Μετά από αρκετή ώρα η κοπέλα κατάφερε να του ξεφύγει και πήγε αμέσως σε μία φίλη της η οποία καταθέτοντας στον εισαγγελέα επιβεβαίωσε ότι η κοπέλα είχε ξυλοκοπηθεί καθώς είδε τα σημάδια που είχε στο πρόσωπο και στον λαιμό της.

Η δεύτερη περίπτωση απόπειρας βιασμού φέρεται να τελέστηκε τον Αύγουστο του 2014 όταν η καταγγέλλουσα συναντήθηκε με τον ηθοποιό προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά. Μετά το ραντεβού ο ηθοποιός πρότεινε στη γυναίκα να την πάει σπίτι της με το αυτοκίνητό του. Αντί να την πάει εκεί όμως την οδήγησε σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό κι επιχείρησε να τη βιάσει.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-4-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά