Logo

Ελεύθερος με όρους ο 25χρονος που έριξε καυστικό υγρό στην πρώην φίλη του



 
 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 25χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στα Τουρκοβούνια σε βάρος της συνομήλικης πρώην φίλης του η οποία ήταν έγκυος.

Στο δράστη απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα καθώς και να έχει οποιαδήποτε επαφή με το θύμα. Επίσης υποχρεώνεται να δίνει παρόν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.

Στην απολογία του, ενώπιον των αστυνομικών, σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι ζήτησε να επανασυνδεθεί με την 25χρονη και όταν εκείνη αρνήθηκε θύμωσε και της έριξε αμμωνία. Ήταν μια άτυχη στιγμή είπε και δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό, ούτε γνώριζε ότι ήταν έγκυος.

Η 25χρονη περιέγραψε στην κατάθεσή της το συμβάν ως εξής:

«Πήγα στο φαρμακείο με μια φίλη μου. Με είδε και μου ζήτησε να πάμε πιο πέρα να μιλήσουμε. Με τον δράστη είμαστε παιδικοί φίλοι. Ήθελε να καταστρέψει εμένα και την οικογένειά μου. Προσπάθησε να με σκοτώσει. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη», φέρεται να είπε η γυναίκα και συμπλήρωσε ότι ξεκαθάρισε στον δράστη πως δεν επιθυμεί την επανασύνδεση.

«Στο παρελθόν είχαμε σχέση όμως πλέον εγώ δεν επιθυμούσα να συνεχίσουμε να συναντιόμαστε. Όσο καθόμασταν στο αμάξι του έλεγα ότι πλέον έχει τελειώσει η μεταξύ μας σχέση. Αυτός δεν το δεχόταν. Όταν βγήκα από το αμάξι μου επιτέθηκε από πίσω μου. Με το πανί μου έκλεισε τα μάτια και την μύτη. Καιγόταν το πρόσωπό μου από το καυστικό υγρό. Φοβήθηκα πάρα πολύ».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-4-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά