Logo

Ο Σάμπυ Μιωνή κατέθεσε για την υπόθεση Novartis- Τι απαντά ο Παπαγγελόπουλος



 
 

Ο Σάμπυ Μιωνή προσήλθε την Παρασκευή στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει στην ανακρίτρια-αρεοπαγίτη του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis.

Συγκεκριμένα, η κ. Αλεβιζοπούλου διεξάγει την ανάκριση για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανιας μετά την άσκηση από την Βουλή της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο δήλωσε: «Σε συνέχεια της κατάθεσής μου στη Βουλή ήρθα εδώ για να καταθέσω στην ανακρίτρια κ. Αλεβιζοπούλου για την υπόθεση της εκβίασης, της δικής μου, του συνεταίρου μου Άγγελου Μεταξά και του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου από την εγκληματική συμμορία. Ο Άγγελος Μεταξάς και εγώ εκβιαστήκαμε ψυχρά για χρήματα, ο δε Σταύρος Παπασταύρου για πολιτικούς λόγους. Θα καταθέσω σήμερα νέα στοιχεία για να βοηθήσω τη Δικαιοσύνη στο έργο της».

Σε ερώτρηση δημοσιογράφου σχετικά με το  «εάν τα νέα στοιχεία αφορούν και άλλα πολιτικά πρόσωπα»,, απάντησε λέγοντας «Ο Παπαγγελόπουλος είναι κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασής μας. Ο κ. Παππάς δεν έχει καμία σχέση με την εκβίασή μας».

Η απάντηση Παπαγγελόπουλου

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης απαντώντας στις δηλώσεις Μιωνή, ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα ο Μιωνή, χθες  ο Παπαντωνίου συνέχισαν την απεγνωσμένη και μάταιη προσπάθειά τους να ξεπλύνουν τις θηριώδεις μίζες στα εξοπλιστικά και την τεράστια φοροδιαφυγή στην Ελλάδα και να τις εμφανίσουν ως δήθεν σκευωρίες του Παπαγγελόπουλου, όπως και το σκάνδαλο της Novartis».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-4-2021  από directNEWS.gr  


Τελευταία Δικαστικά