Logo

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Τι προτείνει εισαγγελέας για την επιμέλεια του παιδιού του δράστη



 
 

Η εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου με πρότασή της προς το Πρωτοδικείο ζητά η επιμέλεια του αγοριού ηλικίας 2,5 ετών, που έμεινε χωρίς μητέρα μετά το διπλό φονικό στη Μακρυνίτσα,  να αφαιρεθεί από τον φυλακισμένο πατέρα του και να δοθεί στον παππού και στη γιαγιά του.

Στην εισαγγελική πρόταση που κατατέθηκε την Τρίτη, αφού ολοκληρώθηκε η κοινωνική έρευνα που έγινε για τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού, τονίζεται ότι το παιδί είναι ευτυχισμένο με τους παππούδες του, γονείς της αδικοχαμένης μητέρας του.

Υπενθυμίζεται ότι η διπλή δολοφονία τελέστηκε στην Μακρινίτσα του Πηλίου στις 5 Απριλίου, όταν ο πατέρας του παιδιού σκότωσε την 28χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού, καθώς και τον 30χρονο αδελφό της, μπροστά στα μάτια της μητέρας τους. 

Ο 32χρονος δράστης μετά την πράξη του  συνελήφθη απολογήθηκε και προφυλακίστηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Με παραγγελία της Εισαγγελίας  διενεργήθηκε κοινωνική έρευνα, η οποία κατέληξε στην πρότασή της να αναλάβουν οριστικά την επιμέλεια του παιδιού οι γονείς της δολοφονημένης μητέρας του, με παράλληλη αφαίρεση της επιμέλειας του παιδιού από τον πατέρα του.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, στο οποίο διαβιβάστηκε η πρόταση, αναμένεται να συνεδριάσει σε τακτική δικάσιμο το προσεχές διάστημα και να αποφασίσει, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ανάθεση της επιμέλειας του ορφανού παιδιού στον παππού και τη γιαγιά του, γονείς της 28χρονης νεκρής μητέρας του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-5-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά