Logo

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή νεαρός Αφγανός για βιασμό 14χρονης



 
 

Σε ποινή κάθειρξης 8 ετών καταδικάστηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. νεαρός Αφγανός  για το βιασμό 14χρονης που ήταν φιλοξενούμενης σε ίδρυμα ανηλίκων κοριτσιών.

Στον 21 ετών σήμερα κατηγορούμενο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η υπόθεση διαδραματίστηκε πέρσι τον Γενάρη, όταν η παθούσα και δύο συνομήλικες φίλες της, φιλοξενούμενες επίσης στο ίδιο ίδρυμα, βγήκαν βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί, συναντήθηκαν με παρέα τριών μεταναστών, και καθώς είχε περάσει η ώρα αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε δωμάτιο φθηνού ξενοδοχείου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, ο κατηγορούμενος την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της.

Η 14χρονη κατάφερ να διαφύγει και εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, ημίγυμνη και ξυπόλυτη, στην πλατεία Αριστοτέλους από αστυνομικούς.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της ανήλικης!

Μετά το τέλος της δίκης, ο κατηγορούμενος, που είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, επέστρεψε στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-5-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά