Logo

Ισόβια για το φρικτό έγκλημα στη Σταυρούπολη - Σκότωσε, τεμάχισε και έκαψε 40χρονη [βίντεο]



 
 

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης επέβαλε ισόβια κάθειρξη σ’ έναν 39χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε, τεμάχισε και έκαψε μια 40χρονη.

Το έγκλημα ειχε τελεστεί  το Δεκέμβριο του 2018, στη Θεσσαλονίκη και το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχο τον 39χρονο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως παρά το γεγονός ότι ο ίδιος  αρνείται ότι στέρησε τη ζωή από τη γυναίκα η οποία - όπως ισχυρίστηκε- πέθανε από χρήση ναρκωτικών.

Όπως μεταδίδει το grtimes.gr, κατηγορούμενος κατά την απολογία του υποστήριξε: «Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια. Δεν είχαμε μαλώσει ποτέ. Ήταν λάθος, ζητώ συγγνώμη. Δεν περιμένω να μην τιμωρηθώ. Έπρεπε να ειδοποιήσω τις αρχές. Πανικοβλήθηκα. Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Τη φώναξα για να δει το σπίτι που νοίκιασα. Δεν ήξερα ότι είχε μαζί της κόκα. Έκανε χρήση και την είδα με κλειστά τα μάτια. Ήταν νεκρή. Προσπάθησα να τη βοηθήσω. Μετά τα έχασα, φοβήθηκα ότι θα με κατηγορήσουν. Πανικοβλήθηκα, τεμάχισα το πτώμα και το έκαψα. Δεν έχω ηρεμήσει από τότε» .

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε, επίσης, ότι εδώ και 20 χρόνια έχει διακόψει τη χρήση ναρκωτικών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το 40χρονο θύμα, που έμενε στην περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον  Δεκέμβριο του 2018. Αρχικά θεωρήθηκε ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της από ναρκωτικά.

Ωστόσο, ύστερα από έρευνα των αρχών, τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν ενίσχυσαν την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. 

Μετά από άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου της 40χρονης αποκαλύφθηκε πως αντάλλαξε κλήσεις με τον κατηγορούμενο και διαπιστώθηκαν συναλλαγές με την τραπεζική κάρτα της εξαφανισμένης γυναίκας σε πρατήρια υγρών καυσίμων ενώ η ίδια δεν διέθετε αυτοκίνητο.

Η αστυνομία διαπίστωσε από την έρευνα ότι ο 39χρονος επιχείρησε να σκηνοθετήσει υποτιθέμενη φυγή της 40χρονης στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα αφαιρούσε όσα χρήματα έβρισκε στις τραπεζικές της κάρτες, κάτι που δεν αμφισβήτησε απολογούμενος στην ανακρίτρια.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-5-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά