Logo

Μένιος Φουρθιώτης: Στην Εισαγγελία η δικογραφία για τις καταγγελίες Βρούτση - Ολοκληρώθηκε η έρευνα [βίντεο]



 
 

Εξελίξεις υπάρχουν από το "μέτωπο" των εισαγγελικών ερευνών που διεξάγονται σε βάρος του προφυλακισμένου τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση που διενεργούσε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών και αφορούσε τις καταγγελίες που είχε κάνει ο τέως υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. 

Ο τέως υπουργός είχε υποστηρίξει ότι ο Μένιος Φουρθιώτης με μπράβους είχε εισβάλει στο υπουργείο και απειλούσε επί πέντε ώρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνονται 11 καταθέσεις, 9 υπαλλήλων και 2 αστυνομικών του υπουργείου Εργασίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι μάρτυρες επιβεβαιώνουν τα όσα είχε πει στις δηλώσεις του ο κ. Βρούτσης, κάνοντας αναφορά σε πιέσεις, απειλές και σε απρεπή συμπεριφορά του Μένιου Φουρθιώτη όταν πήγε στο υπουργείο  Εργασίας,

Η σχηματισθείσα δικογραφία έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας που θα αποφασίσει μέσα στις προσεχείς ημέρες για την εξέλιξή της. 

Υπενθυμίζεται ότι το Τμήμα Δίωξης εκβιαστών ανέλαβε διερεύνηση της υπόθεσης κατόπιν παραγγελίας της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, η οποία με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Βρούτση διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί η διάπραξη των αδικημάτων της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της απόπειρας εκβίασης. 

 Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή είναι μία από τις εισαγγελικές έρευνες που διενεργούνται σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του για αδικήματα που έχουν να κάνουν με το "στήσιμο" εκ μέρους του επιθέσεων εναντίον της οικίας του προκειμένου να πείσει τις αρχές να του επαναφέρουν αστυνομική προστασία. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-5-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά