Logo

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 56χρονος καθηγητής που κατηγορείται για παρενόχληση ανήλικης - Αναβλήθηκε η δίκη του [βίντεο]



 
 

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε την Τετάρτη ο 56χρονος καθηγητής ΕΠΑΛ, που κατηγορείται για παρενόχληση 16χρονης μαθήτριας.

Κατά την προσαγωγή του, έχοντας χειροπέδες στα χέρια, ο κατηγορούμενος φώναζε:. «αρνούμαι τα πάντα».

Σε βάρος του κατηγορούμενου καθηγητή ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ια απόπειρα παράνομης βίας και απειλή και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου οδηγήθηκε την Τετάρτη. 

Το δικαστήριο ανέβαλε εκ νέου την εκδίκαση της υπόθεσης καθώς απουσίαζαν η ανήλικη και ο πατέρας της που περιλαμβάνονται στους μάρτυρες κατηγορητηρίου.  Έτσι, το δικαστήριο προχώρησε στην αναβολή της δίκης για την Παρασκευή και όπως προβλεπεται εκ του νόμου ήρε την κράτηση του κατηγορούμενου. 

Ο 56χρονος απέδωσε τις πράξεις του σε παρεξήγηση, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι έκανε απλά ένα χοντρό κομμένο καμάκι.

Ο συνήγορος υπεράσπισης μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» δήλωσε πως η πράξη του εντολέα του μπορεί να είναι ανήθικη αλλά όχι παράνομη

Σ'ύμφωνα με το thestival.gr, ανακοινώθηκε ότι διατάχθηκε ΕΔΕ  σε βάρος του καθηγητή από το υπουργείο Παιδείας.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε βάρος του 56χρονου καθηγητή είχαν γίνει τον περασμένο μήνα  άλλες δύο καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση δύο 20χρονων κοριτσιών στην περιοχή των Πεύκων. 

Για αυτές τις δύο υποθέσεις  σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε εισαγγελέας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-6-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά