Logo

Νέα δίωξη σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό ανηλίκου



 
 

Βαρύτερο κατηγορητήριο έχει να αντιμετωπίσει πλέον ο προφυλακισμένος, Δημήτρης Λιγνάδης μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για  ακόμη μία - τέταρτη - περίπτωση βιασμού ανηλίκου.

Την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε σε βάρος του κατηγορούμενου ηθοποιού και σκηνοθέτη ο εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος, μετά την ολοκλήρωση  προκαταρκτικής εξέτασης (έρευνας) σχετικά με όσα κατήγγειλε ένας 24χρονος, σήμερα,άνδρας. 

Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, καταθέτοντας ως μάρτυρας στην ανακρίτρια για την υπόθεση Λιγνάδη, ισχυρίστηκε πως ο ηθοποιός τον βίασε δύο φορές όταν ήταν στην ηλικία των 17 ετών. 

Συγκεκριμένα, ενώ ο μάρτυρας προσήλθε στην ανακρίτρια για να καταθέσει όσα είχαν υποπέσει στην αντίληψή του για άλλες περιπτώσεις κατήγγειλε ότι και ο ίδιος είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον Δημήτρη Λιγνάδη. 

Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι  ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τον «ψάρεψε» στον δρόμο και πως ο βιασμός του έγινε στο σπίτι του Λιγνάδη όταν τον κάλεσε λίγες ημέρες μετά.

Η ανακρίτρια διαβίβασε την κατάθεση του 24χρονου στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο ο οποίος άνοιξε νέο κύκλο έρευνας δίνοντας εντολή  στο Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης να λάβει την ανωμοτί κατάθεση του ηθοποιού.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας πριν λίγες ημέρες ο κρατούμενος από τον περασμένο Φεβρουάριο στο Κατάστημα Κράτησης Τρίπολης, Δημήτρης Λιγνάδης, έδωσε εξηγήσεις μέσα από τη φυλακή ως ύποπτος για διάπραξη του αδικήματος του βιασμού.  

Προφανώς ο κ. Σπυρόπουλος δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις του Δημήτρη Λιγνάδη, που ήδη κατηγορείται για τη διάπραξη τριών βιασμών και προχώρησε στην άσκηση τέταρτης ποινικής δίωξης σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-6-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά