Logo

Υπόθεση Κορφιάτη: Στη φυλακή 4 από τους 8 συλληφθέντες για τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη



 
 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν  τέσσερις από τους οκτώ συλληφθέντες για τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη τον Ιούνιο του 2020 στον ‘Αγιο Σώστη Ζακύνθου,  καθώς έκλεισε ο κύκλος των απολογιών.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε 34χρονος Έλληνας ο οποίος έχει συγγενική σχέση πρώτου βαθμού με προφυλακισθέντα για την ίδια υπόθεση. Για τον 34χρονο είχε ανακούψει διαφωνία μεταξύ της ανακρίτριας και του αρμόδιου εισαγγελέα. Για το λόγο αυτό συνεδρίασε αργά το βράδυ της Τετάρτης το Δικαστικό Συμβούλιο που ήρε τη διαφωνία και αποφάνθηκε να μην κρατηθεί προσωρινά ο εν λόγω κατηγορούμενος.  

 Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι συλληφθέντες 

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, από  τους οκτώ, στο σύνολο, συλληφθέντες για την ανθρωποκτονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη και τον σοβαρό τραυματισμό του συζύγου της Ντίμη Κορφιάτη, διατάχθηκαν τέσσερις προφυλακίσεις, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Αναλυτικότερα, τον δρόμο για τον εγκλεισμό τους σε Σωφρονιστικό Κατάστημα πήραν 39χρονος που είναι ο φερόμενος ως εκτελεστής, 38χρονος που φαίνεται να είναι ο οδηγός της μηχανής που χρησιμοποίησαν οι δράστες, 37χρονος που φαίνεται να είναι ο οδηγός του σκάφους που μετέφερε τους δράστες από τη Ζάκυνθο στον Πύργο και μια κοπέλα 27 ετών που ήταν η “τσιλιαδόρος”, καθώς -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- παρακολουθούσε το ζεύγος και έδινε την πορεία τους στους δράστες που είχαν στήσει “καρτέρι θανάτου”.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-6-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά