Logo

Στον εισαγγελέα οι τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν για τον βιασμό νεαρής εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα



 
 

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας άνδρας Αφγανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται από τις διωκτικές αρχές. 

Οι συλληφθέντες είναι τρεις άνδρες Πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών.

Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς το θύμα, που είναι τριών μηνών έγκυος και φέρεται να έχει νοητική στέρηση, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Ομόνοια.

Η 25χρονη, όπως ανέφερε,  βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να επισκεφτεί ένα μαγαζί για να επισκευάσει βλάβη στο κινητό της τηλέφωνο.

Τότε την προσέγγισε ένας νεαρός Αφγανός, ο οποίος τη βίασε σε απόμερο σημείο, και μετά τράπηκε σε φυγή, παρατώντας την άτυχη κοπέλα σε άθλια κατάσταση. Έκτοτε ο δράστης αναζητείται.

Στη συνέχεια η νεαρή σοκαισμένη η ζήτησε βοήθεια από τους τρεις Πακιστανούς οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει δήθεν για να τη βοηθήσουν.

Μάλιστα, μπήκαν μαζί της σε ταξί με προορισμό τον Άγιο Παντελεήμονα. Οι τρεις νεαροί την  οδήγησαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα και τη βίασαν ομαδικά.

Δίωξη για κακούργημα

Σε βάρος των τριών Πακιστανών ο εισαγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. 

Συγκεκριμένα, η ασκηθείσα ποινική δίωξη αφορά τα αδικήματα: βιασμός από δύο δράστες από κοινού, συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού 

Επίσης, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη, που αφορά τον άνδρα αφγανικής καταγωγής που αναζητείται από τις αρχές. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-6-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά