Logo

Αγρίνιο: Συνελήφθη 49χρονος ιερέας για βιασμό δύο ανηλίκων κοριτσιών και παιδική πορνογραφία [βίντεο]



 
 

Ένας 49χρονος ιερέας συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας για βιασμό δύο ανηλίκων κοριτσιών και παιδική πορνογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί  ενώπιον των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω ιερέας συνελήφθη μετά την ολοκλήρωση προκαταρκτικής εξέτασης που είχε διατάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου, κατόπιν σχετικών καταγγελιών. 

Όπως μεταδίδει το agriniopress.gr στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηιε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή του ιερέα βρέθηκε  υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, καταγγελίες σε βάρος του ιερέα είχαν υποβάλει δύο ενήλικα, πλέον, κορίτσια, τα οποία ανέφεραν πως πριν από πέντε χρόνια, όταν ήταν 14 ετών και 17 ετών αντίστοιχα, ο 49χρονος ιερέας τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ο ιερέας γνωριζόταν με τις οικογένειες των θυμάτων. 

Οι ενήλικες πια κοπέλες, καταθέτοντας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, είπαν πως δεν είχαν καταγγείλει νωρίτερα τις πράξεις του ιερέα, φοβούμενες την κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας. Και πρόσθεσαν πως μετά το κίνημα Me too  και την καταγγελίια της Σοφίας Μπεκατώρου αποφάσισαν να αποκαλύψουν τα όσα βίωσαν στα χέρια του ιερέα. 

Ο ιερέας, ο οποίος ήταν εφημέριος σε χωριό του Ορεινού Βάλτου. κρατείται στην Ασφάλεια.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή, ασελγείς πράξεις κατά ανηλίκων και κατοχή προνογραφικού υλικού και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-6-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά