Logo

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε συγκατηγορούμενος του Μένιου Φουρθιώτη - Υποστηρίζει ότι τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του [έγγραφο]



 
 

«Έχω σχεδόν χάσει το πόδι μου, αφού υπέστην σηψαιμία απόρροια της καθυστερημένης παροχής βοήθειας. Εάν δε εξελιχθεί σε σηπτικό σοκ είναι υπαρκτός ο κίνδυνος θανάτου. Η ζωή μου κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή».

Τα παραπάνω υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, σε μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε ένας εκ των συγκατηγορουμένων του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος ζητά να διερευνηθεί η τυχόν διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων από κάθε υπαίτιο αναφορικά με το γεγονός ότι ενώ κατά τη σύλληψή του  ήταν τραυματισμένος σοβαρά με τοποθετημένη λάμα στο πόδι,  δεν του παρασχέθηκε έγκαιρα η ιατρική βοήθεια που χρειαζόταν, αν και έπασχε και από υποκείμενα νοσήματα, τόσο κατά την κράτησή του στη ΓΑΔΑ όσο και  στις φυλακές Λάρισας, όπου μετήχθη μετά την ανακριτική διάταξη για προσωρινή κράτησή του. 

Ο εν λόγω κατηγορούμενος, που είναι πλέον προσωρινά νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά με την οποία καταγγέλλει κάθε υπεύθυνο, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας μέσω του δικηγόρου του, Κωνσταντίνου Χ. Γώγου, ο οποίος σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι ο εντολέας του «έχει ήδη υποστεί έξι χειρουργεία και θα είναι μακρύς ο δρόμος της αποκατάστασης του άκρου του».

Διαβάστε 'ολη τη μηνυτήρια αναφορά

 

 

Εναλλακτικά διαβάστε τη μηνυτήρια αναφορά εδώ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-6-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά