Logo

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια [βίντεο+φωτο]



 
 

Η ανακρίτρια και η αρμόδια εισαγγελέας Αγρινίου "έδειξαν" το πρωί της Τρίτης το δρόμο για τη φυλακή στον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια κατά συρροή καθώς και για παδική πορνογραφία. 

Η ομόφωνη απόφαση περί προφυλάκισης λήφθηκε μετά την απολογία  του 49χρονου κατηγορούμενου από το Αγρίνιο, που έγινε δια υπομνήματος.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, οιερέας επέλεξε να μην τεθεί ενώπιος ενωπίω με την ανακρίτρια αλλά να απολογηθεί εγγράφως αφού προηγουμένως απορρίφθηκε από το Δικαστικό Συμβούλιο το αίτημα ακύρωσης της προδικασίας που κατέθεσε τη Δευτέρα ο συνήγορος υπεράσπισης του.

Σημειώνεται λοιπόν σήμερα, Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, η σημαντική αυτή εξέλιξη στην υπόθεση που σόκαρε όχι μόνο το Αγρίνιο αλλά το πανελλήνιο όταν έγινε γνωστή την περασμένη Παρασκευή.

Ο κληρικός αρνείται τις κατηγορίες ωστόσο ανακρίτρια και εσιαγγελέας  έκριναν ότι συντρέχουν λόγοι προφυλάκισης του μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Ο 49χρονος ιερέας θα πάρει το δρόμο για σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας για μια υπόθεση που δρομολογήθηκε μετά τις αποκαλύψεις 27χρονης για τη σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να υπέστη από τον ιερέα όταν ήταν 12 ετών ενώ το βιασμό της από τον ίδιο κατήγγειλε και η 22χρονη αδερφή της.

Σήμερα Τρίτη στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου , όπως και χθες, συγκεντρώθηκαν νεαρές γυναίκες που επιφύλαξαν αποδοκιμασίες και συνθήματα για τον ιερέα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-6-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά