Logo

Δημήτρης Λιγνάδης: Στην ανακρίτρια για συμπληρωματική απολογία [φωτο]



 
 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσήχθη την Τετάρτη από τις φυλακές της Τρίπολης στην 19η  τακτική ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωατικά για τις  νέες διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος του για δύο βιασμούς.

Ο προφυλακισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να ενημερωθεί επί των νέων στοιχείων και αναμένεται να απολογηθεί στις  8 Ιουλίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πρώτη υπόθεση για την οποία θα απολογηθεί συμπληρωματικά ο Δ. Λιγνάδης αφορά μήνυση προσώπου το οποίο υποστηρίζει ότι βιάστηκε από αυτόν το 2018.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά κατάθεση ενός  νεαρού άνδρα, ο οποίος  ενώπιον της 19ης ανακρίτριας φέρεται να κατήγγειλε τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι τον βίασε πριν από 7 χρόνια, όταν ήταν σε ηλικία 17 ετών.

Ο εν λόγω νεαρός,  οποίος φέρεται να «φιλοξενήθηκε» για επτά μήνες στο σπίτι του ηθοποιού το 2015, στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι υπέστη κακοποίηση, προσθέτοντας ότι ο κατηγορούμενος ηθοποιός και σκηνοθέτης «ψάρευε» ανήλικα στην πλατεία κάτω από το σπίτι του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-6-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά