Logo

Άγριο φονικό στη Δάφνη: Για ανθρωποκτονία από δόλο διώκεται ο δράστης - Μαρτυρικός ο θάνατος της 31χρονης [βίντεο+φωτο]



 
 

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας οδηγήθηκε το Σάββατο ο 40χρονος που έσφαξε την 31χρονη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη και στη συνέχεια παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές.

Σε βάρος του 40χρονου καθ' ομολογία δράστη, αλβανικής καταγωγής, ο εισαγγλέας άσκησε ποινική δίωξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από δόλο τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας. 

Η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάσθηκε σε ανάκριτη, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο κατηγορούμενος που αναμένεται να του ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ο συζυγοκτόνος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι  ζήλευε παράφορα την 31χρονη σύζυγό του και ότι ήταν θέμα τιμής, καθώς πίστευε ότι τον απατούσε.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Λάμπρου Κατσώνη στη Δάφνη βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού.

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο θάνατος της 31χρονης ήταν μαρτυρικός. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος από τις μαχαιριές επήλθε μέσα σε τρία με πέντε λεπτά.

Ο δράστης φαίνεται ότι προκάλεσε τα  μοιραία χτυπήματα στη σύζυγό του με ένα μαχαίρι 28 εκατοστών, χτυπώντας την δύο φορές στο λαιμό.

Η 31χρονη  την ώρα της δολοφονίας ήταν πιθανότατα ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δεν είχε αμυντικούς τραυματισμούς.

Τι καταγγέλουν οι γείτονες

Όπως ανέφεραν οι περισσότεροι από τους ενοίκους της πολυκατοικίας ο 40χρονος Αλβανός ζήλευε την σύζυγο του. Παράλληλα πρόσθεσαν ότι το ζευγάρι δεν ήταν ευτυχισμένο ενώ συνέχεια καβγάδιζε, με τις φωνές τους να ακούγονται σε όλη την πολυκατοικία. Μάλιστα δεν ήταν και λίγοι αυτοί που είχαν ακούσει πολλές φορές τη νεαρή μητέρα να φωνάζει «βοήθεια».

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία και μίας γειτόνισσας, η οποία σύμφωνα με όσα είχε γράψει στο facebook, είχε καλέσει στις 11 Ιουλίου την αστυνομία καταγγέλλοντας ενδοοικογενειακή βία, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τελικά κάποια εξέλιξη. «Όταν τη σφάξει, λοιπόν, θα ενημερώσω πρώτα κάνα κανάλι, για να σας φωνάξουν», είχε καταλήξει.

Λίγο μετά τη δολοφονία της 31χρονης, η γειτόνισσα του ζευγαριού στη Δάφνη αναδημοσίευσε το ποστ της, γράφοντας: «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-7-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά