Logo

Έγκλημα στη Δάφνη: Στη φυλακή ο καθ' ομολογία συζυγοκτόνος [βίντεο+φωτο]



 
 

Ο 40χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 31χρονης συζύγου του μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη  κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του  με τη σύμφωνη γνώμη του 12ου ανακριτή και του αρμόδιου εισαγγελέα. 

Ο κατηγορούμενος, αλβανικής καταγωγής,  απολογήθηκε για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της παράνομης οπλοφορίας - οπλοχρησίας. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή  ο 40χρονος   άλλαξε γραμμή σε σχέση με όσα είπε στην προανακριτική του κατάθεση στους αστυνομικούς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες την Τρίτη υποστήριξε ε ότι η σύζυγός του δεν κοιμόταν όταν της επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Παράλληλα,  ισχυρίστηκε ότι υπάρχει πειστήριο που δείχνει ότι το θύμα είχε εξωσυζυγική σχέση.

Επίθεση έξω από τα ανακριτικά γραφεία

Κατά την προσαγωγή του το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή ο 40χρονος  δέχθηκε  άγρια επίθεση έξω από τα ανακριτικά γραφεία. 

Συγκεκριμένα, έξω από το κτήριο 9, στον πρώτο όροφο του οποίου στεγάζονται τα γραφεία των ανακριτών, περίμεναν τον καθ' ομολογία συζυγοκτόνο μία γυναίκα και δύο άνδρες οι οποίοι είναι συγγενείς του θύματος. 

Μόλις οι συγγενείς είδαν τον κατηγορούμενο να φθάνει έξω από το κτήριο, στο οποίο τον οδηγούσαν αστυνομικοί για να απολογηθεί στον ανακριτή, κινήθηκαν εναντίον του και αφού κατάφεραν να τον απομονώσουν, τον κόλλησαν στον τοίχο και τον χτύπησαν ακόμα και στο κεφάλι, όπως μεταδίδει το ant1news.gr. 

Οι δύο αστυνομικοί που συνόδευαν τον κατηγορούμενο επενέβησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ωστόσο οι συγγενείς είχαν  καταφέρει να τον χτυπήσουν 3- 4 φορές, προτού  οι αστυνομικοί καταφέρουν να τον φυγαδεύσουν μέσα στο κτήριο  9.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι οι αστυνομικοί έβγαλαν τον κατηγορούμενο από τα κρατητήρια του κτηρίου 9 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να αποφύγουν τους οργισμένους συγγενείς του θύματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-8-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά