Logo

Λαμία: Ανατροπή στην υπόθεση του 14χρονου που ομολόγησε 11 εμπρησμούς: “Δεν έβαλα εγώ τις φωτιές”, υποστηρίζει [βίντεο]



 
 

Την Πέμπτη, συνοδεία των γονιών του και ανθρώπων του Ανακριτικού Τμήματος της Π.Υ. Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελέα ο 14χρονος, που φέρεται ως υπαίτιος για τις πυρκαγιές οι οποίες εκδηλώθηκαν από τις 5 μέχρι τις 17 Αυγούστου στο Θεολόγο Μαλεσίνας. 

 Ωστόσο, 24 ώρες μετά την προσαγωγή του 14χρονου στο Α.Τ. Αταλάντης, όπου φέρεται να είπε  ότι “του άρεσε να βλέπει φωτιές και καπνούς”.τα δεδομένα της υπόθεσης έχουν αλλάξει

Τώρα οι πληροφορίες λένε, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr,  ότι ο ανήλικος  τόσο στην κατάθεσή του όσο και ενώπιον του εισαγγελέα αρνείται κάθε εμπλοκή του στην εκδήλωσε των πυρκαγιών.

Παρόλα αυτά η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 14χρονου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε τακτική ανακρίτρια

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας, παράλληλα, διέταξε να γίνει παιδοψυχιατρική εκτίμηση στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα».Η διαδικασία προβλέπει τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο των Αθηνών, συνοδεία κοινωνικής λειτουργού, καθώς είναι ανήλικος και έχοντας πρώτα αρνητικό τεστ κορoνοϊού από Νοσοκομείο.

Επίσης ο συνήγορός του Κωνσταντίνος Ζεκεντές ζήτησε προθεσμία για να υπάρξει χρόνος να μελετηθεί το κατηγορητήριο και να ετοιμαστεί η απολογία.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζεκεντές στο lamiareport.gr το απολογητικό υπόμνημα θα κατατεθεί μέχρι τις 12:00΄ το μεσημέρι της Παρασκευής, παρά το γεγονός ότι μέχρι τις 5:00′ το απόγευμα της Πέμπτης δεν είχε στα χέρια του τη δικογραφία .

  • Πάντως, αστυνομικές και πυροσβεστικές πηγές φέρονται να δηλώνουν πως παρά τους νέους ισχυρισμούς, ο 14χρονος έχει καταγραφεί από κάμερες περιοίκων.

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο συνήγορος του 14χρονου στο LamiaReport

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-8-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά