Logo

Θεσσαλονίκη: Για κακούργημα διώκεται ο 25χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο [βίντεο]



 
 

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε ο 25χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο, στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του νεαρού ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα.

Με βάση την ποινική δίωξη ο 25χρονος κατηγορείται ι για θανάτωση ζώου συντροφιάς και για παραμέληση κανόνων ευζωίας ζώου.

Ο κατηγορούμενος μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 4η τακτική ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και έλαβε  προθεσμία και θα απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ισχυριστεί ότι πρώτα ο ίδιος δέχτηκε δάγκωμα από τον σκύλο.

Παράλληλα, με εισαγγελική διάταξη του αφαιρέθηκε ο σκύλος (πίτμπουλ) που είχε στην κατοχή του ενώ μετά τη σύλληψη του του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο.

Όπως μεταδίδει το grtimes.gr, ο 25χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς, παρουσία πταισματοδίκη, σε περιοχή του δήμου Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου, ο κατηγορούμενος επιτέθηκε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε σκύλο ιδιοκτησίας 65χρονου. Στη συνέχεια, επιτέθηκε και ο σκύλος του, ράτσας πίτμπουλ, με αποτέλεσμα τη θανάτωσή του πρώτου ζώου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-8-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά