Logo

Εισαγγελική έρευνα για αναφορά του Δ. Κούβελα στο ισχαιμικό επεισόδιο του Ν.Χαρδαλιά - Τι λέει ο ίδιος ο καθηγητής Φαρμακολογίας [βίντεο]



 
 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται η διάπραξη του αδικήματος της διασποράς ψευδών ειδήσεων από τον καθηγητή Φαρμακολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Κούβελα. 

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές η έρευνα στρέφεται κατά του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρη Κούβελα, με αφορμή σχόλια που έκανε για το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως με ανάρτησή του ο κ. Κούβελας συσχέτισε το ισχαιμικό επεισόδιο του υφυπουργού με τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού, γράφοντας πως προτρέπει «τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο οποίο υπεβλήθη». 

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Χαρδαλιάς ενημέρωσε μέσω Twitter πως επέστρεψε σήμερα στα καθήκοντά του, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Δείτε βίντεο με επεξηγηματικές δηλώσεις του κ. Κούβελα για την ανάρτησή του σχετικά με τον κ. Χαρδαλιά και για άλλα θέματα σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-8-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά