Logo

Άγριο έγκλημα στο Βόλο: Την Παρασκευή στον ανακριτή ο καθ' ομολογία δράστης - Υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε άμυνα [φωτο]



 
 

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και πήρε ο 34χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου το περασμένο Σαββάτο στον Βόλο.

Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου πριν τον παραπέμψει σε ανακριτή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  καθ' ομολογία δράστης  ανέφερε στον εισαγγελέα ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν το κίνητρο για την πράξη του. 

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης Κώστα Κατσαβό, από τη Λάρισα, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος αμυνόμενος, γιατί το θύμα έβγαλε μαχαίρι και τον απείλησε, ενώ υποστήριξε ότι όλα έγιναν για τη νεαρή σύντροφό του, με την οποία συζεί και έχει αποκτήσει μαζί της ένα παιδί τεσσάρων μηνών.

Το ιστορικό του φονικού

Όπως μεταδίδει το magnesianews.gr, συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ένας 34χρονος, για ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε βάρος ενός 47χρονου στο Βόλο. Το θύμα δέχτηκε μαχαιριές στον λαιμό και χτύπημα με αντικείμενο του σπιτιού στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το θύμα μαζί με φιλικό του πρόσωπο πήγε σε σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ο δράστης με συγγενικά του πρόσωπα και έναν φίλο του.

Εκεί ο δράστης, ύστερα από μεταξύ τους λογομαχία (πιθανόν για διαφορές που είχαν για θέματα ναρκωτικών), τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού, ενώ επιπλέον του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι με τούβλο.

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε.

Τον σκότωσε με τούβλο και κουζινόμαχαιρο

Όπως είπε ο καθ’ ομολογίαν δράστης στην αστυνομία, κάποια στιγμή είδε το θύμα να βγάζει μαχαίρι μέσα από μία τσάντα και τρομοκρατήθηκε. Τότε έτρεξε, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και με αυτό τον σκότωσε. Μάλιστα, σύμφωνα με τις περιγραφές του ίδιου του 34χρονου, αφού τον σκότωσε πήρε ένα τούβλο και άρχισε να χτυπάει με αυτό στο κεφάλι το 47 ετών θύμα!

Αρχικά δεν παραδεχόταν το έγκλημα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το έγκλημα, ο δράστης πήγε στην Αστυνομία αλλά αρχικά δεν ομολογούσε. Προσήχθη από την Αστυνομία και η μητέρα αλλά και ο αδερφός του. Τελικά, ο 34χρονος «έσπασε» και ομολόγησε.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-8-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά