Logo

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 48χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της συντρόφου του [βίντεο+φωτο]



 
 

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε την Τρίτη  ο 48χρονος Γεωργιανος που συνελήφθη για το φόνο της 56χρονης συντρόφου του ,το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή της Ανάληψης. 

Ο εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη και στη συνέχεια να τον παραπέμψει σε ανακριτή για να απολογηθεί.

 Κατά την είσοδο του στα δικαστήρια ο συλληφθείς ήταν με σκυμμένο κεφάλι και δεν είπε το παραμικρό στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Αδιάσειστα τα σε βάρος του στοιχεία -  Ομολόγησε

Το grtimes.gr επικαλούμενο πληροφορίες του αναφέρει ότι ο  48χρονος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς. Το κίνητρο δεν έχει γίνει γνωστό. Δεν ανέφερε γιατί σκότωσε την σύντροφό του. 

Αστυνομική πηγή τονίζει ότι τα εις βάρος του στοιχεία είναι αδιάσειστα καθώς έφερε κοψίματα και αίματα στα χέρια.

Φέρεται πως ήταν αλκοολικός και χρήστης ναρκωτικών. Από την προανάκριση προέκυψε ότι συζούσε , εδώ και καιρό με, με την άτυχη γυναίκα η οποία ήθελε να διακόψουν τη σχέση τους λόγω των εξαρτήσεων και της συμπεριφοράς του 48χρονου.

Το στυγερό  έγκλημα σημειώθηκε χθες περίπου στις 13.30 σε διαμέρισμα επί της οδού Γραβιάς 47. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από έντονο καβγά μαχαίρωσε θανάσιμα την 56χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

. Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, στο ημιώροφο διαμέρισμα όπου διέμενε ενώ έφερε πολλαπλά χτυπήματα, πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο.

Φτάνοντας στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισε την περιοχή ενώ αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 48χρονου. Μάλιστα, γείτονες ανέφεραν ότι το είδαν να βγαίνει από το σπίτι και να φεύγει με αίματα στα χέρια ενώ κάποιοι τον περιέγραψαν ως άνθρωπο που κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και γινόταν βίαιος.

"Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις"

Όπως σημειώνει το  grtimes, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η μαρτύρια ενός γείτονα ο οποίος άκουσε έντονες φωνές και τη γυναίκα στη συνέχεια να φωνάζει “σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις” προς τον άνδρα, ενώ λίγη ώρα αργότερα την άκουσε να βαριανασενει και μετά σιωπή.

Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή Καραμπουρνάκι, στην Καλαμαριά, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ΕΛΑΣ. ενώ, όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες της σύλληψής, βρέθηκε να ξαπλώνει κάτω από δέντρα, με ένα μπουκάλι αλκοόλ και κόκκινα από αίμα χαρτιά δίπλα του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 56χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες χθες (23-08-2021), στην περιοχή της Ανάληψης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη ο συμβίος του θύματος. Πρόκειται για 48χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι), τραυμάτισε θανάσιμα την 56χρονη γυναίκα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος.

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες, σε περιοχή της Καλαμαριάς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Στο πλαίσιο των ερευνών, σε αδόμητο οικόπεδο στην περιοχή της Ανάληψης, βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα με ίχνη αίματος, μεταξύ των οποίων η ταυτότητα του θύματος, ένα σπασμένο κινητό τηλέφωνο και έγγραφο του δράστη, στα οποία είχε τεθεί φωτιά που κατασβήστηκε από περίοικους προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος εξάπλωσης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-8-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά