Logo

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 25χρονος που μαχαίρωσε σκύλο [βίντεο]



 
 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του την Τετάρτη ο 25χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο, στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας η 4η τακτική ανακρίτρι, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, άποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενους με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης να έχει έχει ζώο.

Όπως μεταδίδει το  grtimes.gr,  ο  κατηγορούμενος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι  ο ίδιος και το πιτ μπούλ του, δέχτηκαν επίθεση από τον άλλο σκύλο. Και ότι πήρε ένα αιχμηρό εξάρτημα από ένα μπεκ ( σύστημα ποτίσματος) που βρήκε στο χώρο και με αυτό κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα στο άλλο ζώο.

Όι κατηγορίες που αντιμετώπίζει ο νεαρός, σύμφωνα με την ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του, είναι  θανάτωση ζώου συντροφιάς και  παραμέληση κανόνων ευζωίας ζώου.

Με εισαγγελική διάταξη του αφαιρέθηκε ο σκύλος ( πιτ μπούλ) που είχε στην κατοχή του ενώ μετά τη σύλληψη του του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο .

Ο 25χρονος φέρεται, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ότι τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου,  επιτέθηκε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε σκύλο ιδιοκτησίας 65χρονου, στην Χαλκηδόνα. Στη συνέχεια, επιτέθηκε και ο σκύλος του, ράτσας πίτ μπουλ, με αποτέλεσμα τη θανάτωσή του πρώτου ζώου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-8-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά