Logo

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 23χρονος που βίαζε 13χρονη



 
 

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 23χρονος που κατηγορείται για βιασμό 13χρονης, γενετήσια πράξη με ανήλικο, απειλή, πορνογραφία ανηλίκων και για σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο κατηγορούμενος από τον Ιούλιο έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2021, έχοντας συνάψει σχέσεις με την 13χρονη την εξανάγκαζε σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδικτυακό χώρο, το οποίο θα κοινοποιούσε και στους γονείς της.

Επιπλέον, στο προφίλ που διατηρούσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας συνοδευόμενη από εξυβριστικό λογότυπο.

Στην απολογία του ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε ολοκληρωμένη σχέση με τη συναίνεση της ανήλικης και ότι κάποιες φορές τη χτύπησε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης όχι όμως με τη βαναυσότητα που περιγράφει το κατηγορητήριο.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι ανάρτησε στο Facebook για λίγα λεπτά της ώρας, μια γυμνή φωτογραφία του κοριτσιού την οποία στη συνέχεια απέσυρε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-9-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά