Logo

Κυπαρισσία: Τη Δευτέρα απολογείται στον ανακριτή ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Μονικα Γκιους [βίντεο+φωτο]



 
 

Ενώπιον των δικαστικών και  εισαγγελικών αρχών της Κυπαρισσίας οδηγήθηκε την Παρασκευή ο 39χρονος Ρουμάνος, που είναι κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συντρόφου του Μόνικας Γκιους.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τη Δευτέρα για να απολογηθεί 

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr,  ο 39χρονος την Παρασκευή μεταφέρθηκε από την Καλαμάτα στην Κυπαρισσία και στις 10:00 το πρωί πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη. 

Μετά από αρκετή ώρα το αίτημα του κατηγορουμένου για προθεσμία έγινε δεκτό και έτσι στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να βρεθεί ξανά στα δικαστήρια της Κυπαρισσίας για να απολογηθεί στις τοπικές δικαστικές αρχές. 

Μέχρι τότε θα κρατηθεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας στην Καλαμάτα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 39χρονος εκδόθηκε από την Ολλανδία (είχε παραδοθεί αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα του Αεροδρομίου του Αϊντχόφεν) και από αργά το βράδυ της Πέμπτης μεταφέρθηκε στη Μεσσηνία

Το πρωί της Παρασκευής, λόγω του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης οδηγήθηκε για διαδι8καστκούς λόγους στην Εισαγγελία Εφετών Καλαμάτας και αμέσως μετά οδηγήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις στην Κυπαρισσία.

Υπόθεση Μόνικα Γκιούς - Κυπαρισσία: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 39χρονος ύποπτος (βίντεο)

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-10-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά