Logo

Γλυκά Νερά: Η αίτηση της εισαγγελέως για την επιμέλεια του παιδιού - Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η μικρή Λυδία



 
 

Την ερχόμενη Πέμπτη το αρμόδιο δικαστήριο αναμένεται να συνεδριάσει προκειμένου να λάβει απόφαση για την οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας, κόρης της Καρολάιν και του συζύγου και προφυλακισμένου για τη δολοφονία της, Μπάμπη  Αναγνωστόπουλου.  

Η εισαγγελέας σε γραπτή αίτησή της προς το δικαστήριο που θα εξετάσει στις 7 Οκτωβρίου το θέμα της επιμέλειας του παιδιού, επισημαίνει για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: 

«Μεταχειριζόμενος ακόμα και το ανήλικο τέκνο του, το οποίο τοποθέτησε πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του, μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, ως μέρος της σκηνοθεσίας τόπου θανατηφόρας ληστείας, κατέστησε κι αυτό, ωσαύτως, θύμα εκγλήματος ενδοοικογενειακής βίας».

Η εισαγγελική λειτουργός διατυπώνοντας αυτή τη θέση αναδεικνύει άλλη μία διάσταση στο άγριο έγκημα που έλαβε χώρα στη μεζονέτα στην οποία διέμενε το ζευγάρι στα Γλυκά Νερά. 

Δηλαδή, αποδίδει στον ήδη κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από πρόθεση Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τη διάπραξη ενός ακόμα αδικήματος με θύμα την ίδια την κόρη του, που ουσιαστικά καθιστά τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της συζύγου του, πλήρως ακατάλληλο για να του ανατεθεί η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας.

Η εφημερίδα Real News, που δημοσιεύει το περιεχόμενο της εισαγγελικής γραπτής αίτησης προς το δικαστήριο, αναφέρει ότι η εισαγγελέας χαρακτηρίζει τον κατηγορούμενο πιλότο ως  άνθρωπο ανάλγητο, ψύχραιμο και απαθή.

«Ο κατηγορούμενος δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του γονέα»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η εισαγγελέας είναι καταπέλτης. για τον πατέρα, υπογραμμίζοντας ότι: «Ο ήδη κατηγορούμενος Αναγνωστόπουλος Χαράλαμπος, πατέρας της ανήλικης, δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντά που του επιβάλλει το λειτούργημά του ως γονέα…Η συγκρότηση του χαρακτήρα του, η οποία υποδηλώνει άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών και η προαναφερθείσα εγκληματική συμπεριφορά του, δύναται, οπωσδήποτε, να επηρεάσουν την ψυχική και ηθική διάπλαση του τέκνου του» 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απόφαση του δικαστηρίου που θα συνεδριάσει στις 7 Οκτωβρίου θεωρείται τυπική διαδικασία. Ήδη οι γονείς του κατηγορούμενου, έχουν γνωστοποιήσει πως έχουν αποσύρει το αίτημά τους για συνεπιμέλεια  του παιδιού, το οποίο ζει με τους γονείς της Καρολάιν στην Αλόννησο.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-10-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά