Logo

Επίθεση κατά της ΚΕΕΡΦΑ στο Νέο. Ηράκλειο: Στο αυτόφωρο την Τρίτη ο 30χρονος συλληφθείς



 
 

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 30χρονος που συνελήφθη για την επίθεση την Κυριακή σε βάρος μελών της ΚΕΕΡΦΑ  στο Νέο Ηράκλειο.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τέσσερα αδικήματα και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωορ. 

 Συγκεκριμένα, ο 30χρονος  οι οποίος  θα κρατηθεί το βράδυ της Δευτέρας στη ΓΑΔΑ, θα οδηγηθεί τη Τρίτη στο Αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί για : Διατάραξη κοινής ειρήνης, Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, Φθορά ξένης ιδιοκτησίας, Οπλοκατοχή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί προκύπτουν στοιχεία και για ακόμη ένα άτομο το οποίο συμμετείχε στα ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πρόσωπο αυτό έχει ήδη ταυτοποιηθεί. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου Χ. Κατσιβάρδας δήλωσε πως ο κατηγορούμενος βρέθηκε τυχαία στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου, υποστηρίζοντας πως:

*Ενεπλάκη εκ του μη όντως σε μια συμπλοκή διότι βρέθηκε όλως τυχαίως στην πλατεία Νέου Ηρακλείου με αποτέλεσμα επειδή παλιότερα είχε υποβάλλει μια μηνυτήρια αναφορά λόγω διαφορών που είχε, τον είχαν στοχοποιήσει και είχαν αναρτήσει το πρόσωπο του σε ιστοσελίδα αναρχικών. Μόλις προσέγγισε την πλατεία για άλλο λόγο, δεν γνώριζε τι συνέβαινε, άρχισαν να του επιτίθενται.

*Στο πλαίσιο της άμυνας, για να προασπίσει τον εαυτό του, δημιουργήθηκε αυτή η εμπλοκή και κδρατήθηκε στη ΓΑΔΑ.

* Δεν έχουν αντικειμενική υπόσταση τα περί τάγματος εφόδου. Κάποιες ιστοσελίδες έχουν σπεύσει χωρίς την συγκατάθεση του να αναπαράγουν το παρελθόν του. Ο άνθρωπος εξελίσσεται. Έχει ένα παιδί και την σύντροφό του. 

* Εδώ υπάρχουν ποινικά αδικήματα που του έχουν αποδώσει οι παθούσες.Φέρεται ότι τα έχει διαπράξει άρα μιλάμε για ποινική δίκη. 

* Δεν ποινικοποιείται το φρόνημα ούτε αστυνομεύεται η σκέψη. Τα πολιτικά φρονήματα του καθενός δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το  σχηματισμό δικογραφίας. 

* Ταυτοποιήθηκε μέσω ενός video που έχει αναρτηθεί δεδομένου ότι είχε υποβάλλει ο ίδιος μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων γιατί είχε δεχθεί επίθεση η κλοπή από αναρχικούς.  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-10-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά