Logo

Αποφυλακίζεται ο Μένιος Φουρθιώτης! [βίντεο+φωτο]



 
 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μέχρι τη δίκη του, με διάταξη του ανακριτή, ο Μένιος Φουρθιώτης που κατηγορείται για τα κακουργήματα της ηθικής αυτουργίας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε διακεκριμενη οπλοκατοχή και οπλοφορία και της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη και οπλοφορία και για τα πλημμελήματα της σύστασης συμμορίας, της ηθικής αυτουργίας σε οπλοχρησία, σε προμήθεια και κατοχή εκρηκτικής βόμβας και σε διακεκριμένη φθορά, της απόπειρας εκβίασης, της ψευδούς καταγγελίας και της πρόκλησης και προσφοράς για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.

Στον Φουρθιώτη που παρέμεινε στις φυλακές Κορυδαλλού επί πέντε μήνες επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει τρεις φορές το μήνα. Επίσης, να μην εμφανίζεται σε τηλεοπτικες εκπομπες...

Υπενθυμίζεται ότι εξακολουθούν να παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι οι δύο συγκατηγορούμενοι του οι οποίοι σύμφωνα με το κατηγορητήριο δωροδοκήθηκαν για να πυροβολήσουν έξω από το σπίτι του τα ξημερώματα της 16 Απριλίου 2021, προκειμένου να μην του αφαιρεθεί η αστυνομική φρουρά που του είχε διαθέσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-10-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά