Logo

Επίθεση με βιτριόλι: Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων [βίντεο+φωτο]



 
 

Μία ανάσα πριν την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας βρίσκεται η δίκη της Έφης Κακαράντζουλα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου στις 20 Μαΐου 2020 στην Καλλιθέα.

Η ετυμηγορία των τριών τακτικών και των τεσσάρων λαϊκών δικαστών (ενόρκων) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο έχει εισαχθεί στο ακροατήριο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ η υπεράσπιση της 37χρονης κατηγορούμενης υποστηρίζει ότι ο ορθός νομικός χαρακτηρισμός είναι βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. 

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, που διεξήχθη χωρίς  την παρουσία της κατηγορούμενης, Έφης Κακαράντζουλα, αγόρευσαν οι συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής. 

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Νομικοί κύκλοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να χρειαστούν ακόμα δύο συνεδριάσεις για να ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των δικηγόρων και το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας να αποσυρθεί σε διάσκεψη για να εκδώσει την απόφασή του.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου ο εισαγγελέας της έδρας ήταν καταπέλτης για την κατηγορούμενη. 

Ο κ. Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης, συγκεκριμένα, πρότεινε την ενοχή της κατηγορούμενης για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μάλιστα, δείχνοντας στο δικαστήριο τις φωτογραφιες από τα ρούχα που φορούσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου την ημέρα της επίθεσης είπε:«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοια εικόνα - ούτε σε κουρέλια».

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-10-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά