Logo

Βόλος: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης από τον πατριό της [βίντεο]



 
 

Η Εισαγγελία Ανηλίκων Βόλου παρήγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας μιας 12χρονης σε βάρος του νέου συζύγου της πρὠην γυναίκας του, καταγγέλλοντάς τον και για απόπειρα βιασμού ανηλίκου.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr,, επικαλούμενο σχετικό ρεπορτάζ της TRT, ο μηνυτής πληροφορήθηκε τι γινόταν από την ανήλικη κόρη του, που έμεινε στο σπίτι του το περασμένο Σαββατοκύριακο και τους ισχυρισμούς της, φέρεται να επιβεβαίωσε και η μικρότερη αδελφή της.

Η μήνυση που κατατέθηκε είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και με αυτή καταγγέλλεται ο πατριός της 12χρονης για τη διάπραξη των ποινικών αδικημάτων της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της κατάχρησης  ανηλίκου σε ασέλγεια και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ο πατέρας των δύο κοριτσιών παράλληλα με τη μήνυση κατέθεσε, μέσω του συνηγόρου του και αίτηση αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από την μητέρα. 

Το αρμόδιο Πρωτοδικείο  εξέδωσε προσωρινή διαταγή για συνεπιμέλεια και φιλοξενία των δύο κοριτσιών στο σπίτι του πατέρα, μέχρι να συζητηθεί η αίτηση στις 23 Νοεμβρίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συνήγορος της μητέρας, ισχυρίζεται ότι τα καταγγελλόμενα είναι απολύτως αναληθή και αβάσιμα και άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν άλλα κίνητρα που κρύβονται πίσω από την καταγγελία του πρώην συζύγου της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-11-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά