Logo

Στον ανακριτή ο προπονητής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση αθλητριών [βίντεο]



 
 

Στον ανακριτή οδηγείται ο 33χρονος προπονητής τένις που συνελήφθη μετά από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του, το 2015 και το 2020 όταν ήταν 14 και 15 ετών αντίστοιχα.

Τις καταγγελίες εναντίον του 33χρονου που διδάσκει σε ακαδημία τένις, έκαναν οι γονείς των αθλητριών ενώ οι ίδιες κατέθεσαν στις αστυνομικές αρχές με λεπτομέρειες τα όσα διέπραττε σε βάρος τους εκμεταλλευόμενος τη θέση του.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι υπήρχε συναίνεση, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες φέρεται να ασελγούσε και σε άλλες ανήλικες αθλήτριες όταν ταξίδευε μαζί τους σε τουρνουά τένις σε χώρες των Βαλκανίων.

Σε βάρος του προπονητή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Προκλητικός ο πατέρας του κατηγορούμενου

Ο πατέρας του προπονητή σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Live News», υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος είχε μιά σχεσούλα με την 15χρονη η οποία ερχόταν και στο σπίτι τους. «Δεν υπήρξε βιασμός, με συναίνεση κάθισε το κορίτσι.»

Ακόμα ισχυρίστηκε ότι ευθύνη έχουν οι ίδιες οι αθλήτριες και οι οικογένειές τους, λέγοντας «Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ… αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν και τα παιδιά του την πέφτανε στα ίσα. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της που είναι ωραίος και άνετος. Και ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της».

Και συνέχισε:«Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί».

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-11-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά