Logo

Βόλος: Την Πέμπτη η απολογία του 39χρονου που σκότωσε τη νονά του



 
 

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 39χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε την 75χρονη νονά του στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Όπως αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση το θύμα φέρει 42 μαχαιριές από αντικείμενο μικρό, αιχμηρό – όχι απαραίτητα αντικείμενο σπιτιού – σε πρόσωπο, θώρακα, κοιλιά, καρδιά, ενώ η ώρα θανάτου προσδιορίζεται την περασμένη Πέμπτη μεταξύ 12 – 2 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή της δολοφονίας και για να ενισχύσει την δήλωσή του, παρέδωσε στους αστυνομικούς, λέγεται, νάιλον σακουλάκι με υπολείμματα λευκής ουσίας.

Ο κατηγορούμενος, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, φέρεται ότι δολοφόνησε την 75χρονη νονά του, μέσα στο διαμέρισμά της και ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν ο 47χρονος γιος του θύματος, άτομο με κινητά προβλήματα και προβλήματα υγείας. Στην συνέχεια την οδήγησε στο υπόγειο και μετά γύρισε στο σπίτι για να καθαρίσει τα αίματα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-11-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά