Logo

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή οι δύο δράστες της ληστείας μετά φόνου στην Τούμπα – Τι είπαν στις απολογίες τους [βίντεο]



 
 

Προσωρινά κρατούμενοι, με σύμφωνη γνώμη του 4ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονικης και του αρμόδιου εισαγγελέα, κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους οι  δύο κατηγορούμενοι για τη ληστεία μετά φόνου  στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης με θύμα έναν υπάλληλου σε ψιλικατζίδικο. 

Έτσι, οι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 27 ετών και 35 ετών μετά την απόφαση για προφυλάκισή τους θα οδηγηθούν στις φυλακές

“Έρμαιο κυκλώματος και αντικείμενο εκμετάλλευσης ο 35χρονος”

Σύμφωνα με το thestival.gr,  ο συνήγορος υπεράσπισης, Σωτήριος Νάστας δήλωσε για τον εντολέα του: "Ουδεμία σχέση με την αιματηρή ληστεία δεν είχε ο 35χρονος τσιλιαδόρος" , .

Ο 35χρονος “δεν έχει καμία απολύτως συμμετοχική δράση στη συγκεκριμένη ληστεία. Ήταν έρμαιο ολόκληρου κυκλώματος. Ό,τι προσπάθησε να διευκρινίσει το διευκρίνισε και αποδεικνύεται από το υλικό. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα άτομα. Ήταν αντικείμενο εκμετάλλευσης για τέτοιου είδους πράξεις“, σημείωσε ο κ. Νάστας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, ο δικηγόρος είπε ότι ο 35χρονος κατηγορούμενος δεν  ήθελε να γίνει η ληστεία σε εκείνη την περιοχή καθώς ήταν η γειτονιά του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος κατά την απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε  ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον 44χρονο αλλά να κλέψει για να πάρει τη δόση του, καθώς παραδέχθηκε ότι είναι τοξικομανής.

Ο 35χρονος, από την πλευρά του, κατά την απολογία του φέρεται να αρνήθηκε την εμπλοκή του στην αιματηρή ληστεία και ισχυρίστηκε ότι είχαν βγει για βόλτα.

Τι δήλωσαν οι συνήγοροι του 35χρονου τσιλιαδόρου:

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-11-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά