Logo

Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης διώκεται για διασπορά ψευδών ειδήσεων



 
 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων σε βάρος του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, ο οποίος  φέρεται να είναι από τους πιο γνωστούς αρνητές του κορονοϊού κια του εμβολίου. 

Ο Αντωνιάδης ήταν ένας από τους πλέον γνωστούς αρνητές του κορονοϊού και του εμβολίου, ενώ φέρεται σύμφωνα με καταγγελίες να είναι κατά και της διασωλήνωσης των ασθενών.

Είχε συλληφθεί την περασμένη βδομάδα Τετάρτης με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για τα αδικήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, βάσει του νέου Ποινικού Κώδικα για τη δημόσια υγεία και της διέγερσης σε διάπραξη ανυπακοής. Στη συνέχεια ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος καθώς οι δικηγόροι έχουν ειδική δωσιδικία.

Είχε προηγηθεί η διαβίβαση καταγγελίας στην Εισαγγελία από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με συνημμένα ηλεκτρονικά αρχεία, στα οποία δικηγόρος εμφανίζεται και φέρεται να δηλώνει ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, ότι οι διασωληνώσεις των ασθενών γίνονται χωρίς λόγο και ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες.

Μετά την ποινική δίωξη,  ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Εφετών Αθήνας προκειμένου να δικαστεί ο κ. Αντωνιάδης από Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων λόγω της ειδικής δωσιδικίας που έχει ως δικηγόρος. 

 

ΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-11-2021 από directNEWS.gr 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22/11/21 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά