Logo

Στο εδώλιο η 34χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή και κακοποίηση της μικρής Μαρκέλλας [βίντεο+φωτο]



 
 

Ξεκινησε την Τετάρτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και διακόπηκε για αύριο Πέμπτη, η δίκη της 34χρονης κατηγορούμενης για την απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση, ύστερα από χορήγηση ψυχοτρόπων ουσιών, της μικρής Μαρκέλλας από την Τούμπα. Θεσσαλονίκης. 

Η φερόμενη ως δράστης τέλεσε τις πράξεις που της αποδίδονται τον Ιούνιο του 2020. 

Η υπόθεση φθάνει στο ακροατήριο δεκαοκτώ ημέρες πριν να εκπνεύσει το ανώτατο όριο της προσωρινής κράτησης της κατηγορούμενης (18 μήνες), η οποία μετά την απολογία της σε ανακριτή είχε οδηγηθεί στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών. 

Μαζί με την 34χρονη έχει παραπεμφθεί στο ίδιο εδώλιο  ο 41 ετών φερόμενος ως συνεργός της, η εμπλοκή του οποίου προέκυψε έναν χρόνο μετά την αρπαγή της ανήλικης. Σε αντίθεση όμως με την 34χρονη, ο φερόμενος ως συνεργός της είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή, με την επιβολή περιοριστικών όρων, μεταξύ των οποίων και η καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Η μητέρα της 10χρονης τότε μαθήτριας, που απήχθη και και κακοοποιήθηκε σεξουαλικά δήλωσε την Τετάρτη προσερχόμενη στη δικαστική αίθουσα ότι η κατηγορούμενη είναι αμετανόητη. "Δεν έχει πει ούτε μια συγγνώμη, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν τη δίκη", είπε εκτιμώντας ότι θα βρουν και σήμερα κάποιο λόγο για χρονοκαθυστέρηση τη δίκης.

"Θέλω να τιμωρηθεί. Το δικαστήριο θα κάνει το χρέος του, αλλά εμείς σαν οικογένεια, εγώ θα ήθελα να της κάνω αυτο το δικαστήριο", είπε η νονά της Μαρκέλλας. 

Το κατηγορητήριο αποδίδει βαρύτατες κατηγορίες στην 34χρονη, η οποία διώκεται για τις εξής πράξεις: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί ο δράστης σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για αποκλειστικά ιδία χρήση, έκθεση, όπως επίσης διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της ανάμειξής τους σε ποτό με σκοπό τη διάθεσή τους (σ.σ. για την αρχικώς αποδοθείσα κατηγορία της πορνογραφίας απηλλάγη από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο).

Από την πλευρά του, ο 41 ετών κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τα αδικήματα της συνέργειας στις πράξεις της αρπαγής ανηλίκου και της έκθεσης.

Ζήτησε ολιγοήμερη διακοπή ο συνήγορς υπεράσπισης

Ο ο δικηγόρος της 34χρονης υπέβαλλε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης αίτημα ολιγοήμερης διακοπής

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα και αποφάσισε να οριστούν άλλοι δικηγόροι αυτεπάγγελτα και να ξεκινήσει άμεσα η δίκη καθώς σε 18 μέρες εκπνέει το χρονικό όριο προφυλάκισης της κατηγορούμενης.

«Περιμένουμε να δικαιωθούμε για ό,τι έχει κάνει στο παιδί μας. Αν υπάρχει νόμος να καταδικαστεί αυτή η γυναίκα που έκανε αυτό το πράγμα στο παιδί μου», δήλωσε η μητέρα της Μρκέλλας μετά τη διακοπή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-12-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά