Logo

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο συζυγοκτόνος της Πολίχνης [βίντεο]



 
 

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον 6ο ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 49χρονος ο όποιος σκότωσε τη γυναίκα του με πολλαπλές μαχαιριές, μέσα στο σπίτι τους στην Πολίχνη.

Κατά την απολογία του για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, επανέλαβε όσα ισχυρίστηκε και προανακριτικά. Δηλαδή ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 48χρονη επειδή πίστευε πως τον απατούσε.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, επικαλούμενο πληροφοριες, ο κατηγορούμενος έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Στο πλαίσιο της έρευνας διενεργήθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από την οποία δεν προέκυψε ότι  είχε το ακαταλόγιστο όταν τέλεσε το έγκλημα.

Ο 49χρονος αποκάλυψε το φόνο της γυναίκας του, το βράδυ της Κυριακής όταν παραδόθηκε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Τη σορό της 48χρονης συζύγου του, με την οποία έχουν έναν 20χρονο γιο, εντόπισε λίγο αργότερα πλήρωμα περιπολικού που μετέβη στην οικία τους.

Οι αστυνομικοί, συγκεκριμένα, βρήκαν κατακρεουργημένη τη γυναίκα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος, όπου διέμενε το ζευγάρι και  ένα κυνηγετικό μαχαίρι ως όπλο του εγκλήματος.

Από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της ατυχής γυναίκας προέκυψε ότι ο 49χρονος κατάφερε στην 48χρονη σύζυγό του συνολικά 23 μαχαιριές, οι οποίες  εντοπίζονται  στον θώρακα, στην κοιλιά και στα άκρα. 

ς. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-12-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά