Logo

Σε εξηγήσεις ως ύποπτος για δύο κακουργήματα o δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης



 
 

Ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος για τα κακουργήματα της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση και της συνέργειας στην παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊο έκαι για το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία δωσε ο δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης,  ο οποίος ήδη διώκεται για τις δηλώσεις και τις αναρτήσεις του κατά του εμβολίου.

Ο δικηγόρος παρείχε εξηγήσεις στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης (έρευνας) που διεξάγεται προκειένου να διαπιστωθεί αν κάποιοι απέτρεψαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς να διασωληνώσουν εγκαίρως 54χρονη ασθενή με κορονοϊό που άφησε την τελευταία της πνοή στον Ευαγγελισμό 

Η 54χρονη η οποία ήταν ανεμβολίαστη, είχε αρνηθεί επίμονα να διασωληνωθεί παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των γιατρών με αποτέλεσμα το θάνατό της, στο νοσοκομείο.

Για το θάνατο της 54χρονης παρενέβη η Εισαγγελία διατάσσοντας εισαγγελική έρευνα  για το  βαθμό συνδρομής και άλλων προσώπων στην αρνητική στάση της προκειμένου να εξακριβωθεί αν κάποιοι την απέτρεπαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς από την έγκαιρη διασωλήνωσή της.

Αξιολογώντας τα στοιχεία από την έρευνα και κυρίως τις καταθέσεις των θεραπόντων γιατρών που επέμεναν για τη διασωλήνωση, ο εισαγγελέας κάλεσε το δικηγόρο σε εξηγήσεις, ενώπιον του πταισματοδίκη

Ως φυσικός αυτουργός των διερευνώμενων  αδικημάτων έχει κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση ο σύζυγος της 54χρονης.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος, ο οποίος ήδη είναι κατηγορούμενος για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ΄ εξακολούθηση, κατέθεσε την Παρασκευή προσφυγή στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, ζητώντας να μην δικαστεί για το αδίκημα αυτό.

Στην προσφυγή του  φαίνεται ότι  παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του, κάνοντας εκ νέου λόγο για σχέδιο... εξόντωσης του πληθυσμού με τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού.  

Ο αρμόδιος εισαγγελέας Εφετών μελετά τις  αιτιάσεις του κατηγορούμενου δικηγόρου  προκειμένου να υποβάλει τη σχετική πρότασή του στο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφανθεί για την απόρριψη ή όχι του αιτήματος του . 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-12-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά