Logo

Ηράκλειο: Σε φυλάκιση 30 μηνών καταδικάστηκε 78χρονος που χτύπησε με κοντάρι τη γυναίκα του



 
 

Σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ο 78χρονος που χτύπησε με κοντάρι και τραυμάτισε στο κεφάλι την 72χρονη σύζυγό του.

Το Δικαστήριο έβαλε όρους στον κατηγορούμενο, για να ισχύει η αναστολή εκτέλεσης επί 3ετια, να μην τελέσει ξανά ανάλογη πράξη σε βάρος της συζύγου του, αλλά και να ενταχθεί στην παρακολούθηση ειδικού προγράμματος συμβουλευτικής στο ιατρείο οικογενειακής θεραπείας.

Καταθέτοντας στο Δικαστήριο η παθούσα επιχείρησε να δικαιολογήσει τον κατηγορούμενο λέγοντας: “ήταν μια κακιά στιγμή. Τίποτα δεν έκανε ο σύζυγος μου. Δεν είναι κακός άνθρωπος. Πάνω στην κουβέντα έγινε αυτό. Δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί. Δεν είναι επιθετικός άνθρωπος. Πρώτη φορά με χτύπησε. Έχουμε ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες και βοηθάμε ο ένας τον άλλο για να φροντίσουμε το κοριτσάκι μας”.

Στην απολογία του ο 78χρονος υποστήριξε ότι μάλωσαν με τη σύζυγό του, τον χτύπησε στο σώμα με κοντάρι και όταν προσπάθησε να αμυνθεί εκείνη έπεσε πάνω στο ίδιο κοντάρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι. “Δεν μαλώνουν οι οικογένειες;”, διερωτήθηκε απευθυνόμενος στο δικαστήριο.

Τόσο ο 78χρονος όσο και η σύζυγός του αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ένα από τα παιδιά της οικογένειας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-12-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά