Logo

Στην ανακρίτρια τη Δευτέρα ο 40χρονος τζιχαντιστής που κατηγορείται για συμμετοχή στον ISIS



 
 

Για βαρύτατες κατηγορίες αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή ο 40χρονος, ιρακινής καταγωγής, που συνελήφθη την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Ο 40χρονος τζιχαντιστής οδηγήθηκε την Παρασκευή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, όπου ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για  συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση isis και τρομοκρατικές πράξεις που αφορούν μεταξύ άλλων ανθρωποκτονίες σε ξένες χώρες.

Μετά την άσκηση της δίωξης, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε  στην ανακρίτρια από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί και στις 7 Δεκεμβρίου από τη διεύθυνση αλλοδαπών Αττικής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφία κατ εξακολούθηση, παράβαση του νόμου περί όπλων. Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-12-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά