Logo

Πάτρα: Διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για τον προπονητή που φέρεται να παρενόχλησε 14χρονη αθλήτρια [βίντεο]



 
 

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του τη Δευτέρα ο 47χρονος προπονητής Kick Boxing  στην Πάτρα, που συνελήφθη μετά από την καταγγελία 14χρονης αθλήτριάς του ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά. .

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν ως προς το αν πρέπει να κρατηθεί προσωρινά ή όχι ο κατηγορούμενος 

Ο ανακριτής, ειδικότερα, είχε την άποψη ότι ο 57χρονος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, ενώ η εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισής του. 

Το λόγο έχει πλεόν το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που θα άρει τη διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα και θα αποφανθεί με βούλευμα αν θα πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι ο κατηγορούμενος.

Έτσι, μέχρι την έκδοση του βουλεύματος ο 47χρονος προπονητής αφέθηκε ελεύθερος. 

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο δικηγόρος του 47χρονου προπονητή, Χρήστος Τσόλκας, υποστήριξε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ότι η 14χρονη έπεσε σε αντιφάσεις, ενώ επικαλέστηκε πάνω από 10 μάρτυρες, πολλοί εκ των οποίων ήταν και αυτόπτες, όπως σημείωσε.

Όπως μεταδίδει το tempo24.news, ο κατηγορούμενος  προπονητής εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου της Πάτρας  χειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους συγγενείς και φίλους που τον αγκάλιασαν με ανακούφιση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27/12/21 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά