Logo

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και μετά τη δεύτερη απολογία [βίντεο+φωτο]



 
 

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης  ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για να απολογηθεί για την δεύτερη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, στο διαδίκτυο.

Μετά το πέρας της απολογίας του ο κατηγορούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος - όπως και για την πρώτη υπόθεση - με περιοριστικούς.

Συγκεκριμένα του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.

Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων,  κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Γιώργος Δακουράς ανέφερε ότι σκοπός της υπεράσπισης είναι να συνενωθούν οι δύο κακουργηματικές δικογραφίες. «και να αναδειχτούν οι πραγματικές διαστάσεις των πράξεων. Η σημερινή αντιμετώπιση του κατηγορούμενου ήταν στις διαστάσεις που έπρεπε και προφανώς κρίθηκε ότι δεν ήταν ύποπτος φυγής και ούτε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, καθώς σε 40 μέρες δικάζεται για παρόμοια περίπτωση σε βαθμός πλημμελήματος” συμπλήρωσε.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-12-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά