Logo

Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος Αιγύπτιος - Κατηγορείται για 2 κακουργήματα



 
 

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 33χρονος Αιγύπτιος που κατηγορείται για αρπαγή και απόπειρα ανθρωποκτονίας μετά τη συμληρωματική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του, ενώ κατηγορείται και για πέντε πλημμελήματα.

Ο κατηγορούμενος μετέδωσε online  τον βάναυσο ξυλοδαρμό τη 30χρονης πρώην συντρόφου του την οποία κρατούσε όμηρο για ώρες στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα, ενώ όταν επενέβησαν αστυνομικοί απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

Το ζήτημα της ελλιπούς ποινικής δίωξης είχε αναδείξει ο δικηγόρος της 30χρονης, Κωνσταντίνος Γώγος, ο οποίος μιλώντας στο MEGA είχε αναδείξει το θέμα, διατυπώνοντας παράλληλα την ανησυχία της εντολέως του για τη ζωή της. 

«Υπάρχει έντονη ανησυχία από την πλευρά του θύματος γιατί έχει ασκηθεί δίωξη από την Εισαγγελία, αλλά η δίωξη είναι πραγματικά ελλιπής» τόνισε ο δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας, ο οποίος σημείωσε πως παρότι υπάρχουν μαχαιριές στο λαιμό της και σωματικές βλάβες, δεν ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Το υλικό που έχει δώσει η Αστυνομία είναι πλήρες, η δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας είναι ελλιπής» εξήγησε ο κ. Γώγος, τονίζοντας ότι υπάρχει κίνδυνος σήμερα που απολογείται, μπορεί να αφεθεί ελεύθερος. «Αντιλαμβάνεστε ότι αν αφεθεί ελεύθερος, υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της» υπογράμμισε ο δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας.

Κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο ο 33χρονος είπε στους δημοσιογράφους: «Ζητώ συγνώμη από εσάς και απ' όλο τον κόσμο».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-1-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά